Голова Волинської обласної державної адміністрації Григорій Пустовіт мав розмову з нардепом Ігорем Єремеєвим про вимоги, які поставили нардепу представники трудового колективу ДП «Волиньторф» щодо ситуації, яка склалася на підприємстві. Про це повідомляє інтернет-видання «Під прицілом». 

Нагадаємо, вчора, 20 березня працівники «Волиньторфу» оголосили безстроковий пікет однієї з АЗС бізнес-групи «Кониніум», прямий вплив на яку приписують волинському нардепу Ігорю Єремеєву. Люди вийшли на акцію з вимогою повернути 5,5 мільйонів гривень, які були виведені з підприємства на фірми, які, на думку пікетувальників, теж підпадають під сферу впливу народного депутата.

Уже надвечір маневиччани згорнули акцію. Як повідомила нам телефоном депутат Волинської обласної ради Людтмила Кирда, сторони досягли попередніх домовленостей. Окрім того, з Єремеєвим мав з цього приводу розмову і губернатор області Григорій Пустовіт. Тож люди сподіваються зустрітися з народним депутатом Ігорем Єремеєвим чи з його представниками та провести переговори з приводу вирішення цієї ситуації. 

Голова Волинської обласної державної адміністрації Григорій Пустовіт нам підтвердив, що вчора мав телефонну розмову з народним депутатом. Разом з іншими питаннями вони говорили і про ситуацію довкола «Волиньторфу». 

Зі слів губернатора, адміністрація не має повноважень безпосередньо втручатися у цю ситуацію з державним підприємством. Тож самої суті питань вони не обговорювали, однак Єремеєв сказав Пустовіту, що готовий втупити в діалог з представниками «Волиньторфу». Якщо ж сторони не зможуть домовитися самостійно, Пустовіт, своєю чергою, пообіцяв долучитися до діалогу. 

«Я думаю, вони в стані зустрітися, вони в стані поставити питання і знайти відповіді на ті питання. Коли відбудеться ця зустріч - я думаю, що вони між собою домовляться»,