Сьогоднішнє повернення Віктора Швидкого на пост головного міліціонера Волині викликало фурор серед революціонерів. Нагадаємо, люстраційний комітет вже провів не одні оглядини на посаду начальника обласного управління МВС. Претендентів на тепле крісло знайшлось четверо: генерал-майор міліції Віктор Швидкий, полковники Василь Коваль, Петро Шпига, Михайло Лебідь. Віктор Швидкий одразу після призначення написав рапорт а звільнення. А решта претендентів - плекали надії і обіцяли громаді зробити міліцію кардинально новою. Однак сьогодні з"ясувалось що усі видовища для народу були намарно - крісло досі зайняте.

«Усе робиться закулісно. Людина під час громадської акції спротиву написала рапорт на звільнення, обіцяла не бути в правоохоронних органах після того усього знов приїжджає як начальник з чіткими вказівками боротись про революціонерів. Це однозначно. Негативно, а які дії будемо вчиняти- розумієте, з однієї сторони щось робити зараз таке, акцію спротиву скажуть що ми провокатори радикали. З іншої сторони сама ж влада, призначаючи тих людей, які були несприйняті тут сама виступає у ролі провокаторів. Сама розхитує ситуацію суспільну, а потім буде показувати пальцем знов на «Правий сектор» тому ми самі не розуміємо для чого такі призначення відбуваються. Таке враження ніби нема гідних міліціонерів очолити цю посаду.» - прокоментував ситуацію кореспонденту «Під прицілом» координатор «Правого сектору» на Волині Павло Данильчук.

Керівник прес-служби УМВС у Волинській області Оксана Блищик повідомила, що 12 березня Віктор Швидкий написав рапорт на звільнення, однак його досі не розглянув  Міністр внутрішніх страв Арсен Аваков. Тим часом Віктор Швидкий був на лікарняному, а обов’язки начальника виконував Михайло Руденко.