Відомий український економіст-аналітик Андрій Новак на сесії в СОТ виступив з заявою про виключення Росії з усіх міжнародних економічних організацій. Про це аналітик написав у соцмережі Фейсбук.

«Щойно була сесія з офіційним представником РФ в СОТ. Я зробив таку заяву «Військова інтервенція РФ із захопленням частини української території, порушення РФ всіх міжнародних та двосторонніх політичних і економічних угод змушує ставити питання категорично – як представник України на цьому заході, я закликаю цивілізований світ дієво карати за нецивілізовані дії агрессора і виключити РФ з усіх міжнародних економічних організацій, в тому числі виключити РФ зі Світової Організації Торгівлі.» І покинув залу. Після чого вийшли також представники Китаю та Німеччини», - йдеться в повідомленні Андрія Новака.

Відео можна переглянути тут.

«Ось відео з СОТ. На сесії з офіційним представником РФ в СОТ я зробив таку заяву «Військова інтервенція РФ із захопленням частини української території змушує ставити питання категорично – як представник України на цьому заході, я закликаю цивілізований світ виключити РФ з усіх міжнародних економічних організацій, в тому числі з СОТ.» І покинув залу. Після чого вийшли також представники Китаю та Німеччини», - додав аналітик.