Луцьк активно готується до Великодніх свят. На вулицях міста й у дворах комунальні служби та лучани наводять лад, підмітають, білять дерева.

Традиційно у квітні на клумбах розпочинають висаджувати квіти. Уже кілька днів різнобарвні віоли на центральних вулицях міста висаджують працівники КП «Зелене господарство міста Луцька», - йдеться на сайті мерії.

Як повідомив директор цього підприємства Володимир Мирка, у Луцьку квіти висаджуються у 58 місцях. Однак віоли семи кольорів будуть висаджені у 12 місцях. Зокрема, на Театральному майдані поблизу пам’ятника Лесі Українці, на меморіальному комплексі «Вічна Слава», вулицях Шопена та Лесі Українки, проспекті Волі, біля пам’ятників Тарасові Шевченку та Михайлу Грушевському тощо.

Загалом на клумбах зростатимуть та милуватимуть око лучан і гостей міста 50 тисяч саджанців цієї квітки. Працівники КП «Зелене господарство Луцька» компонують квіти різного кольору, аби створити гарні композиції на клумбах.

Різнокольорові квіти віоли зростатимуть протягом двох місяців.

Потому, за словами Володимира Мирки, вони будуть викопані і на всіх 58 клумбах будуть висаджені однорічні квіти. Цьогоріч планують висадити 30 видів. З них створюватимуть на клумбах різноманітні композиції.