Керівника волинських поштарів звинуватили у «зловживанні службовим становищем з метою власного збагачення». Пише Волинська газета.

Сьогодні під стіни Волинської дирекції «Укрпошти» прибули члени «Правого сектору» й «Автомайдану України». Більшість активістів так і лишилися стояти під дверима будівлі. Адже працівники пошти впустили до свого директора Ярослава Кравчука тільки керівництво громадських формувань.

Очільник «Автомадану України» Ігор Оборонов озвучив перелік звинувачень на адресу директора. Зокрема, у зверненні-вимозі йдеться про те, що «є багато свідчень зловживання Вами службовим становищем з метою власного збагаченя. Громадськості відомі епізоди з порушення Вами законодавства України, … використання праці співробітників УДППЗ «УКРПОШТА» та коштів цього державного підприємства в корисливих цілях».

 

Зважаючи на озвучене, члени громадських формувань звернулися до Ярослава Кравчука з вимогою написати заяву на звільнення. В іншому разі вони передадуть усю доказову базу в міліцію, прокуратуру, суди.

Втім, Ярослав Кравчук назвав усе це нісенітницею і відмовився не лише звільнити крісло, а й навіть прийняти письмове звернення активістів.