На стадіоні «Західний» в Маріуполі відбувся матч 25 туру чемпіонату України серед молодіжних команд. «Волинь» приїхала на матч з одним з лідерів змагань дублерів уранці й мала намір реваншуватися за домашню поразку 0:3 у першому колі. Про це пише клубна прес-служба лучан.

Початок матчу засвідчив серйозність намірів молодіжного складу «Волині», який не грав традиційну «виїзну» модель, а нав'язав супернику боротьбу на кожному клаптику поля.

Найцікавіші події в матчі відбувалися у другому таймі. На гол господарів гості відповіли влучним ударом Дмитра Літвінєнка. Нападника вивів на ударну позицію Андрій Стрижеус, який зіграв на незвичній для себе позиції «під нападником». Літвінєнко потужно пробив із 16 метрів у дальній верхній кут Будюка – 1:1. Це вже четверте взяття воріт новачком «Волині» у цьому році.

У «Волині» відзначимо ще два хороших моменти у Дмитра Літвіненка, прохід Булиги і трохи невдалий пас у центр штрафного, удари двох Андріїв - Никитюка та Стрижеуса.

Старший тренер «Волині» Олег Федюков у коментарі клубній прес-службі розповів, що в цілому задоволений результатом гри, хоч і перед кожним матчем, незалежно від суперника, налаштовує команду тільки на перемогу.«Мені більше сподобався перший тайм, хоч голи й забивалися у другому. Мали три моменти відкрити рахунок, втратили їх, але дуже порадувала чіткість в захисті – все ж присутність досвідченого Богдана Шершуна далася взнаки. Так само й Роман Годований дуже старався. Те, що за нас грали кілька виконавців з основного складу, також прислужилося, хоча не всі з них проявили себе добре – їм є про що задуматися», - розповів Олег Іванович. Тренер відзначив наполегливість нападника Дмитра Літвінєнка, хоч і нарікає на інші невикористані ним моменти.«Шкода, що Рому Никитюка завезли після гри до лікарні – він отримав ушкодження в центрі поля, згодом повернувся у гру, але через кілька хвилин знову попросив допомоги. Ми вирішили не ризикувати, замінили його», - сказав старший тренер дубля «Волині». 

«Іллічівець» U-21: Будюк - Терехов, Гаращенков, Калінін (Будченко, 46), Шевчук (Янаков, 46), Мишньов (Биковський, 71), Кисіль, Приходько, Філіпов (Лівінський, 84), Фомін (Ковтун, 56).

«Волинь» U-21: Літовченко - Годований, Шершун (Р. Воробей, 46), Р.Никитюк (Булига, 62), Шаповал - Коблюк, Нємчанінов (Малецький, 75) - А. Никитюк, Задерецький, Стрижеус - Літвінєнко.

Голи: Янаков, 60 – Літвінєнко, 69

Попередження: Задерецький 28, Р. Никитюк 35, Шершун 40, А.Никитюк 87.