На телеканалі «Аверс» стартував новий розважальний проект «Караоке на базарі». Відтепер, щочетверга о 12тій годині поблизу торгового центру «Караван» кожен бажаючий може проявити свій вокальний талант, заробити грошей та отримати подарунки від спонсора – торгової марки «Рідний край». До вашої уваги – репортаж зі зйомок першої програми. Інформує ТРК «Аверс».

За півгодини, виграти призи і підзаробити, лише завдяки вмінню співати, реально, якщо опинитися у потрібному місці у потрібний час. І це довели перші учасники нового шоу «Караоке на базарі», яке стартувало на телеканалі «Аверс». У першому турі присутні співали пісню «Червона рута». Ведучий проекту - шоумен та музикант Сергій Скулинець обрав найкращих 

У другому турі чотирі учасниці змагалися за оплески публіки. Тетяна, яка приїхала з Умані, заспівала «Буду любити тебе», її тезка лучанка виконала «Гуцулку Ксеню». Анна обрала призабутий хіт «Ветер с моря дул», а пенсіонерка Ольга заспівала акапельно патріотичну пісню. Тим часом глядачів більшало. Перехожі, які цього дня опинилися на ринку, охоче приєднувалися до хвилі позитиву. 

Глядачка Лариса Франчко зазначила: «Добре зрештою, що ви таке придумали, бо життя наше важке, і треба вносити у наше життя родзиночку якусь».

До фіналу вийшли дві Тетяни, і завданням кожної було під час співу, наповнити кошик максимальною кількістю грошей. Гостю з Умані перемогла лучанка, яка зібрала і заробила своїм співом приблизно вдвічі більше, ніж суперниця – 218 гривень. 

Переможиця 1-ї програми «Караоке на майдані» Тетяна Панасюк поділилася враженнями: «Якщо чесно, я дуже хвилювалася, бо спонтанно вийшло… Ми з колегою йшли у справах, побачили, що тут люди збираються. А взагалі ми люди творчі, пишемо пісні, слова».

Смачні подарунки від торгової марки «Рідний край» отримали не тільки чотири учасниці шоу-проекту, а й найактивніша вболівальниця. Нею визнали Євгенію Степанюк з Рожища. Пенсіонерка приїхала до Луцька на ринок за покупками. Проте не пошкодувала свого часу і з першої до останньої хвилини шоу завзято підтримувала конкурсантів. 

Побачити телеверсію «Караоке на базарі» можна на телеканалі «Аверс» вже в ці вихідні. У суботу о 19.10 та неділю о 12.30. А усіх, хто прагне поповнити ряди переможців і отримати нагороду за вокальний талант, чекають у четевер 24-го квітня біля торгового центру «Караван».