Дружина одного із сепаратистів, які захопили приміщення СБУ у Луганську, звернулася до свого чоловіка із закликом скласти зброю. Наразі відеозвернення розміщене у мережі Youtube, передає кореспондент Еспресо.TV.

За словами жінки, вона з жахом дивиться телебачення, на якому показують події у Лугаську та інших областях.

«Мені не віриться, що ви могли піти на такі провокації», - зазначає вона і додає: «Я знаю тебе як дорогого улюбленого человіка, який завжди підтримував і завжди був поруч у важку хвилину. Ти ж знаєш, що ти для мене як батько, як брат, як чоловік. Мені складно уявити, що ти повівся на провокації людей, які використовують тебе як шматок м'яса, які хочуть війни в нашій країні».

«Ти знаєш, що ти їм не потрібен, ні ти, ні ви решта», - наголошує дружина у своєму зверненні.

«Подивися на Крим, який відразу радів, що він став самостійним, а тепер ми не зможемо з тобою з'їздити туди відпочивати, ні я, ні ти, ні наш Ярослав. Чого ви досягнете? Подивися на людей, які використовують вас - вони їздять відпочивати на якісь Канари, у них повні кишені грошей, їм не потрібен ні ти, ні ті, хто поруч з тобою. Ви ризикуєте життям через незрозумілих людей. Зупинись, я тебе люблю разом з нашим сином, який запитує: «Де наш тато, коли він повернеться?» Знаєш як він сильно тебе любить, як сильно я люблю тебе!», - закликала жінка.