Виконуючий обов'язки президента, голова парламенту Олександр Турчинов звільнив Валерія Іванова з посади голови УСБУ в Донецькій області. Відповідний указ №379 опубліковано на сайті в.о.президента. Повідомляє канал 112 Україна.

"Звільнити Іванова Валерія Юрійовича з посади начальника управління Служби безпеки України в Донецькій області", - йдеться в указі.

Нагадаємо, сьогодні будинок Слов'янського міськвідділу міліції захопила група озброєних людей. В даний момент загарбники знаходяться в будівлі, вимог вони не висували.

За даними МВС, в міськвідділі було 20 автоматів і більше 400-т пістолетів Макарова, а також патрони до них. Зброя роздають учасникам мітингу, який проходить в місті.

Під час захоплення будівлі міськвідділу міліції постраждали три міліціонера. За даними правоохоронців, в будівлі знаходиться близько 20 озброєних чоловіків.

Глава МВС Арсен Аваков повідомив, що в місто висланий спецназ і пообіцяв жорстку реакцію. 

Мер Слов'янська повідомила, що будинок захопили більше тисячі представників "Народного ополчення Донбасу" і вони виставляють вимогу про проведення референдуму.

Крім того, ЗМІ повідомляють про захоплення будівель міліції в Красному Лимані і Красноармійськ