Представники організаці «Автомайдан Луцьк» надіслали керівнику «Укрпошти» Михайлу Паньківу лист-вимогу з пропозицією звільнити з посади директора волинського відділення установи та дозволити працівникам самим обрати собі керівника. Текст звернення оприлюднений у групі «Автомайдан Луцьк» в мережі Facebook. 

Публікуємо текст звернення:

В.о. генерального директора
Українського державного підприємства
поштового зв’язку «Укрпошта»
п. Паньківу М. П.
Голові облдержадміністрації Волинської області
п. Пустовіту Г. П.

З в е р н е н н я – в и м о г а

Як ви знаєте, внаслідок Революції гідності в Україні відбулося падіння злочинного режиму Януковича, який привів нашу країну на межу руйнації. Ціною сотень жертв та тисяч поранених українці отримали перемогу. Однією з вимог мітингувальників була очищення влади від чиновників всіх рівнів, причетних до корупційних дій, що за роки роботи дискредитували себе на державних посадах.
Ми зверталися до директора Волинської дирекції УДППЗ «Укрпошта» Кравчука Ярослава Федоровича із вимогою написати заяву на звільнення та залишити обійману посаду, оскільки від працівників «Укрпошти» є багато скарг зловживання з його боку з метою власного збагачення:
- Виконання плану по передоплаті періодичних видань проводиться за рахунок листонош, операторів, працівників відділень зв’язку, які змушені з зарплати 1500 грн. віддавати за газети половину заробленого в місяць.
- Працівники автобази дирекції зверталися зі скаргами, що пан Кравчук постійно використовував їх працю на будівництві власного будинку та дачі. 
- Водії автобази ремонтують автомобілі пошти за власні кошти, а запчастини придбані автобазою ідуть на ремонти раритетних автомобілів пана Кравчука.
- Поштовики поскаржилися, що директор довів кафе «Берізку» до банкруцтва і взяв собі його в оренду, підприємством «Еталон», що спеціально створене під дирекцією для ремонту касових апаратів.
- Укладення договорів директором проводилося лише після обіцяних відсотків бонусу в його кишеню. Залежно від товару відсотки коливалися від 5 до 20, а тому товар на пошті є дорожчий ніж на ринку.

Враховуючи вищевикладене, просимо звернути Вашу увагу на п. Кравчука Я.Ф., провести службове розслідування та прийняти відповідні міри покарання, а саме звільнення даного керівника із займаної ним посади. Також, від колективу Волинської Дирекції УДППЗ «Укрпошта» просимо Вас надати можливість працівникам даного підприємства самим обирати собі керівника, який гідно би представляв інтереси організації. 
Громадськість Волині щиро вдячна за розуміння та сподівається позитивне вирішення питання.

З повагою:

__________________ ГО «Автомайдан України»
__________________ «Правий сектор» Волині
__________________ «Самооборона» Волині
«__» ___________ 2014р.