Під час проведення рейду вилучили горілку та цигарки сумнівної якості. Про це повідомляє прес-служба волинської міліції.

На нараді ківерцівських правоохоронців із представниками органів влади та громадськими активістами пріоритетним напрямком спільної роботи є боротьбі з пияцтвом та реалізацією фальсифікованих алкогольних напоїв.

Тож працівники сектору дільничних інспекторів міліції Ківерцівського РВУМВС спільно із представниками «Самооборони» в місті Ківерці зафіксовано факт реалізації фальсифікованих спиртних напоїв та тютюнових виробів у магазині. Загалом у торгівельному приміщенні виявили та вилучили 9 пляшок фальсифікованих спиртних напоїв та 69 пачок тютюнових виробів, які реалізовувались всупереч чинному законодавству.

Вказаний факт було внесено до Журналу єдиного обліку. За результатами перевірки порушників притягнуто до відповідальності за ч. 1 ст. 155 (Порушення правил торгівлі і надання послуг працівниками торгівлі, громадського харчування та сфери послуг, громадянами, які займаються підприємницькою діяльністю) та ч. 1 ст. 156 (Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами)КУпАП.

Читайте також: Волинянин торгував фальсифікованою горілкою і потруїв людей