Сьогодні у кримському селищі Поштовому юніори луцької «Волині» провели матч 9-го туру чемпіонату України U-19 проти сімферопольської «Таврії». Команда Віктора Попка благополучно прибула на місце поєдинку. Принагідно відзначимо, що інший матч 9-го туру «Іллічівець» - «Севастополь» відтерміновано. Про це пише клубна прес-служба лучан.

Офіційний сайт «Волині» пропонував відвідувачам онлайн-трансляцію матчу. 

Склад «Волині»: Ярмощук - Омельчук, Байбула, Прошак, Мельничук -Тетеренко, Малик - Ковч, Дудік, Зінкевич - Форсюк.

Склад «Таврії»:  Дмитроченко - Літовченко, Пернацький, Бобров, Дмитренко, Душкін, Гаркуша, Гончаров, Жмакін, Кушнір, Білялов. 

Запасні: Марчук, Стрижеус, Малецький, Булига, Бабій.

Почався матч в Криму. В Поштовому хороша сонячна погода. На флагштоці біля тренувального поля «Таврії» висить український прапор. 

Початкові хвилини гри почалися без розвідки. Із запалом атакують команди. 

Нагадаємо, що матч у Луцьку першого кола у групі 2 закінчився перемогою лучан 3:2.

11 хвилина. 1:0. Забили господарі. Дудік порушив правила на правому фланзі. Пішла подача штрафного і захисник «Таврії» Бобров переграв увесь захист на другому поверсі. Удар головою із 5 метрів і «Волині» доводиться відігруватися.  

12 хвилина. Стрижеус замінює Байбулу. Малик гратиме із Прошаком у центрі захисту тепер. Стрижеус на позиції опорника. 

13 - 30 хвилини. Шквал атак юніорів Волині. Дудік не забив після виходу віч-на-віч, кілька сантиметрів не дотягнувся до мяча Форсюк, Ковч двічі пробиває, одного разу із «вбивчої»порзиції, але не йде куля у ворота наразі. 

35 хвилина. Вирівнялася гра, більше в центрі грають команди. 

43 хвилина. Форсюк із 22 метрів наважується на удар - біля хрестовини свистить мяч. 

44 хвилина. Посиляються знову центральні захисники Волині, Білялов виходить на побачення із Ярмощуком і Сашко рятує свою команду. Відбитий ним м`яч виносять на кутовий захисники. 

Закінчився перший тайм у Поштовому, поки програє Волинь 1:0.

Розпочався другий тайм. Замість Зінкевича вийшов грати Дмитро Булига. 

53 хвилина. Намагався пробити із 23 метрів Андрій Стрижеус. Невдало, вище іде шкіряна куля.

55 хвилина. Контролює Волинь гру, небезпечних моментів багато не виникає, але часом господарі навіт центр поля не можуть перейти. 

58 хвилина. !!! Дудік влаштовує собі шанс. Отримавши мяча на лівому фланзі, він фірмово зміщується у центр, накручуючи за собою захисників. Аретм вдарив правою у дальній кут, але кіпер тягне удар...

62 хвилина. !!! Ярмощук ще раз рятує свою команду після виходу сам на сам. Відбиває Саша «розстрільний»нападника господарів. 

63 хвилина. 2:0... Пернацький забиває гола-близнюка першого взяття воріт Ярмощука. Знову подача, знову безтурботність захисту й удар головою впритул... 

65 хвилина. Марчук змінює Ярмощука. 

68 хвилина. 2:1!!!  Повертається Волинь у гру. Після затяжної атаки Дудік із 25 метрів таки пробиває Дмитроченко.

69 хвилина. 3:1....  Феєрія в Поштовому. Щоправда, вболівальникам Волині від цього не легше, адже після рикошету пропускає Марчук. Кушнір відзначається у Таврії. М`яч поволі, неохоче заповзає у ближній кут воріт... Але ж ще не вечір, не налаштовані гості опускати руки.

73 хвилина. Обклали хрестоносці фортецю Таврії. Івана Ковча вивели на ударну позицію, але Дмитроченко по-справжньому виручає свою команду. 

Кримське сонце припікає, але «Волинь» не думає засмагати - іде вперед.

78 хвилина. Провал на правому фланзі захисту і мусить фолити наш захисник. Омельчук отримує попередження. Відбивається Волинь після подачі і проводить стрімку контру. Булига, Стрижеус і Ковч втікали, але не втекли від захисників.   

83 хвилина. Форсюк за симуляцію отримує попередження. Заміни відразу у Волині: замість Дудіка Малецький. Форсюка замінює Бабій. 

88 хвилина. Марчук рятує Волинь. Банально, але його стрибок був по-справжньому карколомним. Біля дальньої стійки дістає він м`яча.

90+1 хвилина. 4:1. Марчук також пропускає свої два голи. Удар із 30 метрів вдався господарям. Гончаров забиває, перекинувши нашого кіпера. 

90+3 хвилина. Стрижеус міг підсолодити гірку пілюлю, але мяч після його удару пролітає в кількох сантиметрах біля стійки. 

Кінець матчу. Не по грі рахунок. Швидше навпаки мало б бути. Через тиждень юніори Волині нарешті зіграють в Луцьку. Суперник - полтавська Ворскла.