Заступник губернатора Дніпропетровської області Борис Філатов запропонував боротися з терористами по-новому. Про це він написав на своїй сторінці у «Фейсбук», передає Еспресо.TV.

Він зазначив, що перші підрозділи спецбатальйону «Дніпро» сформовані і готові до виконання бойових завдань. Блокпости встановлені.

«Наші російськомовні брати з Донбасу заплуталися, втратили орієнтири, купившись на солодкі обіцянки.  У нас є пропозиція: за кожний повернутий ствол - виплачується винагорода. За автомат 1000 доларів США, кулемет - 1500 доларів США, гранатомет - 2000 доларів США.

За кожного переданого «зеленого чоловічка»,  він же найманець, що ступила на нашу спільну землю і що намагається зіштовхнути нас у братовбивчій війні - винагорода 10 000 доларів США . За кожну звільнену будівлю, передану  МІСЦЕВІЙ владі та під охорону спецроти «Донбас» батальйону «Дніпро» - винагорода 200 000 доларів США (причому,  у територіальної громади залишається вільне право доступу в будь-який момент)», - написав Філатов.

І додав, що всі подробиці цієї ініціативи та контактін телефони будуть озвучені завтра у спеціальному повідомленні Штабу Національної Захисту. 

Читайте також: СБУ не дає гарантію, що на Волинь не потрапляють терористи