Працівники житлово-комунального підприємства № 7 здійснюють благоустрой біля доріг. Минулого тижня вони прибрали проїжджу частину вулиць, тротуари, газони, побілили дерева на вул. Рівненська, Ветеранів, пр. Відродження, Волі, Київського майдану. Про це пишуть на сайті міськради.

Виготовили та встановили решітки  безпеки  на сходинкових клітках житлових будинків на вулиці Чехова, 2, проспекті Волі, 3, 9, 43.

Відбувається відновлення дашків  при вході у під’їзди. Влаштовано обрамлення козирків входу у під’їзди на вулицях Московська, 29, Казакова,1, Рівненська,5, Січова,5,7, Теремнівська, 94, 96а, проспектах Волі, 39а, Відродження, 14б, 26б, 39, Київському Майдані, 1.

Також відбулися  капітальні ремонти електрощитових на вулиці Січова,1,10, проспекті Відродження, 16а. Переведено житлові будинки із загального обліку електроенергії на поквартирний облік за адресами вул. Казакова, 2, 6, Задворецька, 2. Відбулися планові заміни електролічильників в електрощитових на сходинкових клітках та ліфтах. Зокрема, замінено однофазові лічильники на сходинкових клітках на проспекті Відродження, 26, 26а, 28, 28а, 30, вулиці Писаревського, 4. Замінили трьохфазові лічильники на ліфтах на проспекті Відродження, 26а, 26б.

Читайте також: Мешканці міста на Волині жаліються на бездіяльність комунальників