Волинський осередок Всеукраїнського об’єднання «Майдан» звітує за витрачені кошти, які були зібрані під час діяльності Луцького Євромайдану.

Так, за весь час роботи було зібрано 1 мільйон 369 тисяч 560 гривень. З них за період з 24 листопада 2013 року до 11 березня 2014 року на Майдані та у приміщенні Волинської облдержадміністрації Волинський осередок  ВО «Майдан» зібрав 1 мільйон 6 тисяч 810 гривень. Окрім цього 362 тисячі 750 гривень у період з 24 листопада 2013 року до 11 березня 2014 року надійшло до фонду «Ефективне суспільство», рахунок якого організація використовувала для отримання пожертв по перерахунку.

За час активної діяльності Луцького Євромайдану кошти були витрачені на харчування активістів, медикаменти, довіз активістів на київський Євромайдан, діяльність громадських підструктур «Волинської Самооборони Майдану» та «Автомайдану-Волинь», допомогу сім’ям убитих  та поранених активістів Євромайдану.

Так, 24,6 % пішло на транспортні витрати (відправка на Київ), 15,7% організація витратила на робочі потреби – це засоби обігріву активістів на Майдані, юридичний захист активістів, друк банерів, поліграфія, дрібна канцелярія та побутова хімія для функціонування наметового містечка.

3,1% було витрачено на харчування волонтерів Майдану під час функціонування наметового містечка та тимчасового перебування в приміщенні Волинської облдержадміністрації.

5,6% від зібраної суми були витрачені на купівлю оргтехніки для ведення роботи. Це - ноутбуки, флешки, мобільні телефони, ліхтарики тощо.

2,6% пішло на комунікацію та смс-розсилки серед населення про анонси подій Луцького Євромайдану та мобілізацію.

На медичні препарати для функціонування Луцького Євромайдану було витрачено 0,3% від заданої суми.

11,3% від грошей було виділено на допомогу сімям загиблих активістів Євромайдану. Найбільше ж 28,4% було передано на лікування поранених активістів.

5% від зібраних коштів були віддані на активну діяльність громадської підструктури «Волинської Самооборони Майдану» і 3,4% пішло на діяльність під час акцій «Автомайдану-Волинь».

Кошти були розподілені згідно рішень ради ВО «Майдан. Технічні засоби, придбані під час революційних подій, розприділені серед громадських організацій «Волинська Самооборона Майдану», «Національний Альянс» та «Автомайдан-Волинь».

Волинський осередок ВО «Майдан» щиро завдячує небайдужим громадянам, які пожертвували таку суму грошей на революційну діяльність та допомогу активістам Євромайдану й їх сім’ям.

Слава Україні!