У зв’язку з загостренням сепаратистських настроїв на сході України та заяв про можливі провокації під час відзначення травневих свят та Дня Перемоги, волиняни з обережністю чекають цих днів, - пише Інформаційне агентство Волинські новини

Правий сектор Волині запевняє, що ніхто не перешкоджатиме ветеранам вшановувати своїх загиблих побратимів, які полягли під час Великої Вітчизняної війни і обіцяють не допустити масових безладів.

«Ми всі розуміємо, що ветерани хочуть вшанувати пам’ять загиблих солдат. Ми будемо докладати максимум зусиль, щоб не було провокацій, безладів під час відзначення цих дат. Адже прекрасно розуміємо, яка ситуація в країні, і сепаратисти намагатимуться влаштувати провокації на заході України. Головне – не допустити словесних закликів до підтримки сепаратистів», - пояснив заступник керівника Правого сектору Волині Руслан Тимощук.

Нагадаємо, в ЗМІ з’явилося припущення, що в західних областях російські диверсанти планують влаштувати масові безлади на сході країни під час травневих свят, аби ще більше розпалити сепаратистські настрої на сході України.