Очільники комуністичної партії на Волині неодноразово збирали кошти на підтримку сепаратистських рухів на сході України. Про це пише ІА ZIK

Очільники комунстичної партії на Волині неодноразово збирали кошти на підтримку сепаратистських рухів на сході України. Про це під час брифінгу 17 квітня заявили керівники «Правого сектору» Волині.

За словами заступника лідера ПС Волині Руслана Тимощука, вчора відбулася акціяіз запобігання сепаратизму на Волині з боку місцевих очільників КПУ.  Мовляв, керівництво партії зібралося на таємні збори, одним з питань яких була підтримка «братів на сході України».

Керівник операції Олексій Буторін розповів, що про «підпільний обком» поінформувало джерело у керівництві Компартії на Волині.

За підсумками акції на місці виявили чимало специфічної літератури та фінансової документації. З цього приводу активісти ПС їздили до Ковельського міськвідділку міліції.

Там вони залишили частину агітпродукції. Також він додав, що знахідками зацікавилися і в СБУ.

«У наших діях міліція не помітила нічого протиправного. Побачивши літературу, міліціонери теж обурилися», – заявив Олексій Буторін. Він спростував закиди комуністів  про крадіжку техніки, переконує, що ноутбук винесли самі ж представники КПУ.

За словами Буторіна, усе майно комуністів, за винятком чеків та агітлітератури, залишили працівникам міліції. Наразі активісти ПС будуть вивчати вилучену фіндокументацію.