Через погодні умови суттєвим залишається ризик виникнення пожеж у житловому секторі, спричинених порушеннями експлуатації пічного, газового опалення та електрообладнання. Не усі громадяни дотримуються правил пожежної безпеки. Тому працівники Служби порятунку «101» активізують роботу з навчання населення правил безпеки. Про це повідомили у ДСНС Волині.

16 квітня працівники частини спеціальної пожежної техніки У ДСНС у Волинській області з метою попередження виникнення пожеж та загибелі на них людей провели перевірки протипожежного стану будинків обласного центру на вулицях Драгоманова та Данила Галицького.

Працівники ДСНС інформували громадян унікальної частини міста Луцька – так званого старого міста, про стан з пожежами у краї, про необхідність бути пильними у поводженні з відкритим вогнем, під час експлуатації пічного, газового обладнання та електроприладів.
Лучанам вручили флаєри з правил пожежної безпеки із символікою ДСНС України, а також номерами Служби порятунку «101». У місцях масового перебування людей розмістили агітаційні матеріали з метою привернення уваги лучан до правил пожежної безпеки в побуті.

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,