Торгові ряди Центрального ринку Луцька разом із покупцями потопають у величезній калюжі, вода з якої не може зійти через забитий водосток. Про це повідомляє інтернет-видання «Під прицілом».

Біля Центрального ринку по вулиці Глушець через велику калюжу доводиться перебрідати. Бо обійти її просто немає як. Після вчорашнього дощу вода навіть не думає стікати. Як пояснюють підприємці, вся справа у тому, що на ринку забита сітка, через яку не сходить вода.

Один з тутешніх підприємців, член громадської організації «Народний ринок» Володимир Герасимович каже, що два тижні тому після дощу була така ж ситуація. Тоді на цьому місці три жінки впали і повністю намочили одяг.

«Тоді ми дзвонили в Луцькспецкомунтранс, ніхто не приїхав. Потрібно сітку і вода зійде».

Сьогодні ж ситуація аналогічна. Люди звернулися до спеціалістів. Врятувати їх від великої води пообіцяли, але вже мабуть після Великодня.

«Зараз сітка забита, вона спеціально облаштована для того, щоб сходила дощова вода. Дзвонили сьогодні знову, сказали, що в них скорочений день, тому нічого вони не пообіцяли», - сказав Володимир Герасимович.

Тож, людям швидше за все доведеться чекати доки калюжа висохне сама.