Усі учні від 1 до 11 класів Луцького  навчально-виховного комплексу № 26 долучилися до благодійної акції – допомогли створити  передсвятковий настрій мешканцям геріатричного будинку, що знаходиться в мікрорайоні Теремно  міста Луцька. Школярі зібрали кошти, на які купили фрукти, печиво, солодощі, макаронні вироби та крупи та інше. 17 школярів разом із заступником директора з право виховної  роботи Наталією Савош  завезли гостинці  літнім людям. Подарували їм також пасочки. Поспілкувалися  із мешканцями центру.

Наталія Савош зауважила : «Тут нас зустріли дуже радо. Учні привітали всіх з наступаючим святом Воскресіння Христового, майже кожен з мешканців центру отримав гостинці. Сильні враження отримали і самі учні. Кожен з них зробив висновок для себе в тому, що діти повинні турбуватися про батьків, а про людей, які потрапили в біду і потребують допомоги, треба турбуватися всім небайдужим людям, проявляти співчуття і християнське ставлення до них».

Такі передсвяткові заходи учні проводять вже не вперше, раніше вони з подарунками  неодноразово відвідували  малюків  в  будинку дитини.