Комітет арбітрів ФФУ визначив арбітрів на поєдинки 21-го туру Прем’єр-ліги. Зокрема пропущений домашній матч 20-го туру «Волинь» - «Металіст» обслуговуватиме Сергій Михайлович Березка з Києва, - повідомляється на офіційному сайті клубу.

Сергій Березка народився 19 січня 1972 р. Суддівську кар’єру розпочав у 1991 році. Матчі другої ліги обслуговує з 1998 р., першої – з 2000 р. Поєдинки Прем’єр-ліги – з 2002 року. Арбітр ФІФА - з 2003 року.

Загалом за суддівства Березки «Волинь» зіграла 13 матчів: 6 перемог, 2 нічиї і 5 поразок за різниці забитих та пропущених м’ячів 14 – 11. Вдома – 4 матчі: 3 перемоги і 1 нічия, м’ячі 9 – 0.

Сергій Березка 25 разів показував жовті картки гравцям «Волині» і 23 рази – гравцям команд-суперниць. По одному разу з поля було вилучено гравця "Волині" та гравця суперників. Три рази призначалися пенальті у ворота опонентів лучан і одного разу - у ворота "Волині". Востаннє Берізка обслуговував матч «Волині» у Львові проти «Карпат» - 0:1 на користь лучан. А ще саме цей арбітр був призначений на гру Волині із Кривбасом, яка не відбулася наприкінці травня 2013 року через зникнення криворізької команди з футбольної карти країни...
У цьому сезоні Березка обслужив вже 10 матчів УПЛ, в яких показав 32 жовті і 2 червоні картки.

Асистентами арбітра у поєдинку Карпати - Волинь стануть: Ярослав Трехліб (Дніпропетровськ) та Наталя Рачинська із Києва.

Додаткові асистенти арбітра − Володимир Романов (Дніпропетровськ) і Сергій Скрипак (Київська область).

Четвертий арбітр − Анатолій Литвин (Київ)

Інспектором матчу призначений Володимир Сіренко (Запоріжжя). Делегат ФФУ – Володимир Трошкін із Києва.