Розпочато кримінальне провадження щодо службових осіб ДП «Волиньторф», які намагалися створити фінансову неспроможність підприємства. Про це йдеться у відповіді на депутатське звернення, – повідомив власкор IA ZIK.

Відповідь за підписом начальника ГУ Міндоходів Волині Ігоря Сінгаєвського на звернення депутата Сергія Слабенка розмістили на сайті облради. «Слідчим управлінням фінансових розслідувань ГУ Міндоходів у Волинській області внесено відомості до ЄРДР та розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні, щодо службових осіб ДП «Волиньторф», за фактом проведення фінансово-господарських операцій з метою створення фінансової заборгованості та забезпечення стійкої фінансової неспроможності підприємства», – йдеться в документі.

«Крім того, прокуратурою Волинської області передано за підслідністю до слідчого управління фінансових розслідувань ГУ Міндоходів у Волинській області кримінальне провадження щодо службових осіб ДП «Волиньторф», за фактом розтрати державних коштів шляхом зловживання своїм службовим становищем. На даний час триває досудове розслідування», – пише Сінгаєвський.