Цього разу зловмисник опинився на лаві підсудних за нанесення тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого, - повідомляє міліція.

Досудовим слідством встановлено, що конфлікт, який виник між товаришами по чарці, переріс у бійку, тож чоловіки з’ясовувати стосунки вийшли на вулицю. У результаті, отримавши добрячого прочухана кулаками в обличчя і голову, потерпілий повернувся додому. Однак і на цьому все не закінчилося. Зловмисник наздогнав його і наніс ще кілька ударів. Згодом чоловік помер.

Згідно з висновками судово-медичної експертизи, травми, які він отримав, відносяться до тяжких тілесних ушкоджень, які спричинили смерть.

До слова, підсудний у минулому шість разів притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжок, хуліганства, зґвалтування та нанесення тілесних ушкоджень.

Свою вину у скоєному зловмисник визнав частково, однак у ході досудового розслідування, розпочатого за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, правоохоронці здобули достатньо доказів його вини. Тож, згідно з вироком суду, чоловік сім із половиною років проведе у в’язниці.