Єдине підприємство, яке претендувало на маршрути № 31 та № 47 сьогодні члени виконкому Луцької міської ради після багатьох запитань підтримали проект. Про це повідомляє інтернет-видання «Під прицілом».

16 квітня відбулося засідання конкурсного комітету, на якому визначили переможця на маршрут № 31 та № 47. За кількістю набраних балів перемогло підприємство «Волиньавтомотосервіс».

Зі слів начальника управління транспорту та зв’язку Анатолій Миронюк у зв’язку з судовою тяганиною це питання вирішувалося протягом трьох років.

«Ухвалою вищого адміністративного суду скасовані усі ухвали судів першої та другої інстанції стосовно заборони проведення функцій проведення цього маршруту»

Луцький міський голова Микола Романюк сказав, що до нього особисто зверталися перевізники із непорозуміннями.

Проте Анатолій Миронюк сказав, що ніяких офіційних звернень до управління транспорту не надходило.

Перший заступник Луцького міського голови Святослав Кравчук поцікавився чи з прийняттям цього рішення вже припиняться епопея з проведенням конкурсів.

У свою чергу чиновник впевнено сказав, що судові війни вже закінчені. Крім того, він зазначив, що головним завданням управління наразі є покращення експлуатаційної роботи транспорту, тобто контроль.

Таки члени виконкому підтримали проект.