Активісти луцького Автомайдану привезли волинським військовим на полігон гостинці від громади. Серед них – продукти харчування і навіть телевізор.

Про це активісти «Автомайдану України» написали на власній сторінці у соцмережі Фейсбук.

Активісти Автомайдану України двічі побували в гостях у військових на Рівненському полігоні. Першого дня вони армійцям  передали матеріальну допомогу, а наступного – привітали з Великоднем, привізши з собою паски та крашанки.

Зокрема солдатам передали продукти харчування та ті речі, яких сьогодні найбільше потребують військові. Так, фермер Руслан Хомич передав військовим понад 2 тонн продуктів. Низка підприємств подарували автозапчастини. Не оминули акцію і луцькі підприємці з авторинку.

Подарувати хлопцям на Рівненському полігоні відчуття свята Великодня церковні громади та небайдужі громадяни, які принесли паски та крашанки на Замкову площу, де відбувався збір допомоги військовим, організований представниками Луцького Автомайдану України.

«Ще однією приємною несподіванкою і своєрідним святковим подарунком для хлопців, які відбувають службу на Рівненському полігоні, став довгоочікуваний телевізор. Це не тільки дало можливість військовим бути в курсі всіх останніх подій, що відбуваються в країні, а й значно підняло настрій і бойовий дух», – стверджують активісти.