Українські військові рухаються в бік Слов’янська. Сепаратисти в паніці. Про це на своїй сторінці у «Фейсбуці» повідомив журналіст Роман Бурко, передає Еспресо.TV.

«Інформація з місця подій: у місті почалась паніка серед бойовиків-сепаратистів. Українські військові звільнили Хрестище, в 5 км. від Слов'янська. Танки вже пройшли Сидорово. Це теж десь 5-6 км. від Слов'янська. Горять шини на блокпосту біля Комбікормового - з боку Хрестище. Мобільного зв'язку оператора МТС взагалі немає. Всіх мирних жителів Слов'янська просять сховатися своїх будинках. Всі бойовики, які не складуть зброю будуть знищені», - йдеться у повідомленні.

У Слов'янську почалася зачистка, дії відбуваються на окраїнах міста в районі блок-постів. За непідтвердженими даними, з боку сепаратистів загинуло 5 бійців. Про це Еспресо.TV повідомляють очевидці.

Місцевих мешканців просять залишатися вдома, з приміщень навчальних закладів поки що не випускають студентів. У місті нестабільно працює мобільний зв'язок - швидше за все, його глушать.