Апеляційний суд Волинської  області задовольнив апеляційну скаргу старшого прокурора прокуратури міста Луцька на рішення Луцького міськрайонного суду щодо чоловіка, якому інкримінували вбивство через необережність. Про це повідомляє прокуратура міста Луцька.

Так, цей чоловік у липні минулого року поблизу піцерії в центрі міста, наніс потерпілому сильний удар, від якого він впав та вдарився потилицею об асфальт. Згодом від отриманих травм молодий хлопець помер. 

Рішенням Луцького міськрайонного суду зловмиснику було призначено покарання у виді 4 з половиною років позбавлення волі з встановленням трирічного іспитового терміну.

Вважаючи такий вирок надто м'яким,оскільки дії молодика привели до трагічних наслідків та під час вчинення злочину він перебував у стані алкогольного сп’яніння,  прокуратура оскаржила його в апеляційному порядку. 

Завдяки принциповій позиції прокуратури міста Луцька винуватець смерті молодого хлопця 3 з половиною роки відбуватиме покарання  за вчинений злочин у місцях обмеження волі. 

Читайте також: Міліціонер до смерті побив затриману жінку. ВІДЕО