На його місце призначили людину, яку журналістам показати не захотіли. Про це пише Волинська газета.

Попри обіцянки перезавантажувати владу прозоро і відкрито, громадськість так і не пропустили до нового очільника Волинської дирекції «Укрпошти». За словами провідного інженера служби поштової безпеки Раїси Сахнік, приміщення дирекції є секретно-режимним об’єктом. Настільки секретним, що навіть депутату Верховної Ради України Анатолію Вітіву пройти туди – зась!

Так само не захотіла служба поштової безпеки назвати бодай ім’я новопредставленого керівника.

Але «Волинськй газеті» вдалося з’ясувати: обласну дирекцію УДППЗ відтепер очолить Гавришків Олег Мар’янович.

За словами рядових працівників, Олег Мар’янович – людина в поштарській сфері нова. Нова настільки, що вище керівництво області навіть не брало участі у його представленні.

Натомість ми відшукали інформацію, що пан Гавришків народився у грудні 1968 року, здобув вищу освіту, донедавна був пенсіонером, офіцером запасу, має звання підполковника. За останніми даними, проживав у с. Небіжка Ківерцівського р-ну.

На місцевих виборах 2010 року висувався в депутати до Ківерцівської міської ради. І не просто висувався, а потрапив до першої п’ятірки у списку «Фронту змін».

Будемо сподіватися, що попередній директор сьогодні встигне «передати матеріали новому керівникові», аби завтра Олег Мар’янович мав можливість особисто розповісти журналістам про себе.

Читайте також: Автомайданівці вимагають звільнення директора волинського відділення «Укрпошти»