У Володимир – Волинському міському суді вчора, 13 червня, оголосили вирок депутату Володимир – Волинської міської ради Руслану Морозу. Про це повідомляє volynlife.com.

Нагадаємо, 11 березня 2014 року депутат Руслан Мороз побив людину. Разом із групою осіб приїхали на територію місцевого автотранспортного підприємства вимагати від місцевого жителя Олександра Обояна відшкодування збитків завданих МКЦ «Метелик», які оцінили у 3 тисячі доларів. За свого знайомого заступився Юрій Стемковський, за що отримав від Руслана Мороза декілька ударів по обличчю. Від останнього удару Стемковський втратив свідомість.

Окрім того, у нанесенні тілесних ушкоджень Руслана Мороза звинуватив і його колега - депутат Володимир-Волинської міської ради Сергій Коба. Суд визнав винним Руслана Мороза за статтями 296 (хуліганство) та 125 ( умисне легке тілесне ушкодження). Депутату обрали покарання у вигляді штрафу у сумі 10 тисяч гривень, але зважаючи, що до суду надійшла заява Руслана Мороза з проханням застосувати до нього амністію від сплати коштів, депутата звільнили. Також депутат має сплатити постраждалому Юрію Стемковському матеріальну та 2 500 гривень моральної шкоди.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, Руслан Мороз розпускав руки не вперше. «Утихомирити» депутата-забіяку просили у прокурора області.

Довідка. Руслан Мороз став депутатом Володимир – Волинської міської ради за списком «Сильної України», де був другим номером, одразу після діючого міського голови Петра Саганюка.