На Волині заробітчанин напідпитку наїхав на  двох неповнолітніх. В результаті аварії діти отримали важкі травми.

Усе трапилося у серпні минулого року в селі Підріччя Камінь-Каширського району. Чоловік повертався додому із Росії, де був на заробітках. По дорозі додому вирішив із приятелями відсвяткувати приїзд. Коли друзі розійшлись кожен у свою сторону, чоловік сів за кермо автомобіля і поїхав у своєму напрямку. Рухаючись по трасі, волинянин помітив, що йому назустріч їде двоє дітей на велосипеді, а поряд з ними йде ще одна дівчинка. Проте, чоловік, не впоравшись із кермом не встиг зреагувати і наїхав на велосипедистів.

Проти чоловіка було порушено кримінальну справу, яку розглядав Камінь-Каширський районний суд.

У залі суду обвинувачений розповів, що, повертаючись із заробітків, заїхав із колегами в кафе і він випив пляшку алкогольного пива, після чого сів за кермо. Крім того, він сказав, що виїхав на середину траси, аби оминути дітей, які рухалися на узбіччі, проте, за його словами, хлопчик-велосипедист сам виїхав на трасу, а водій ніби то не встиг зреагувати і уникнути зіткнення. Також він зауважив, що усі завдані матеріальні збитки на лікування він уже відшкодував.

Як встановила судово-медична експертиза, хлопчик отримав важкі травми головного мозку та черепа, дівчинка, яку він віз на рамі велосипеда, відбулася легкими тілесними ушкодженнями.

Керуючись статтею Кримінального кодексу України – порушення правил дорожнього руху Камінь-Каширський районний суд Волинської області визнав обвинуваченого винним. Враховуючи щире зізнання, суд призначив покарання у виді 4-х років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами, проте керуючись статтею звільнення від відбування покарання, суд призначив 2 роки іспитового строку.