Директор територіального центру соціального обслуговування Галина Шатецька подякувала благодійному фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк» за фінансову підтримку та допомогу у забезпеченні харчування соціально незахищених людей та біженців зі Сходу України.

Сьогодні, 16 липня під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради обговорювалося питання про роботу центру соціального обслуговування.

«За перше півріччя 2014 року  благодійний фонд «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк» забезпечив харчування на 39 тисяч гривень. Крім того фонд допомагає продуктовими кошиками. Дуже сильно фонд допоміг біженцям з Слов’янська, Донецька, Артемівська та інших міст», - наголосила Галина Шатецька.

Крім того центр соціального захисту співпрацює з Волинською обласною науковою бібліотекою імені Олени Пчілки для надання соціальних послуг.

«Бібліотека надає такі послуги як основи комп’ютерної грамоти, гурток «Школа життя» а також доставка книг в помешкання людям, які не можуть самостійно відвідувати бібліотеку», - заявила директор соціального центру Галина Шатецька

Також жінка зауважила, що у центрі обслуговуються біженці зі Сходу України, в основному це жінки, діти та літні люди.

«До нас був звернувся один чоловік, ми його два дні прохарчували, але він потім знову повернувся в Луганськ», - пояснила Галина Шатецька.

Наприкінці звіту жінка зауважила, що у листопаді центру виповниться 20 років.

Перший заступник міського голови Святослав Кравчук також відмітив позитивну динаміку та результат допомоги благодійного фонд у «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк».

«За ті два роки, що благодійний фонд «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк» допомагає центру зроблена величезна робота. В минулому році в центр вкладено більше 200 тисяч гривень, в цьому році більше 150 тисяч гривень. Один ремонт кухні помітно збільшив кількість людей, яка може харчуватися в цетрі»,- додав перший заступник міського голови Святослав Кравчук.