Двоє членів екіпажу Ан-26, за попередніми даними, загинули. Про це телеканалу «112 Україна» повідомив глава прес-служби антитерористичного центру Владислав Селезньов.

«Зараз ми чекаємо офіційного підтвердження факту загибелі двох українських авіаторів, які перебували на борту військово-транспортного літака Ан-26, попередня оперативна інформація ця є, але як тільки ми отримаємо офіційне підтвердження від учасників пошуково-рятувальної групи, яка проводила пошук членів екіпажу Ан-26, як тільки ми отримаємо офіційне підтвердження, ми зробимо офіційну заяву. Але, за оперативною інформацією, є повідомлення про те, що два українських пілоти, які перебували на борту літака Ан-26, загинули», - заявив Селезньов.

Як повідомлялося раніше, 14 липня в зоні АТО пропав зв'язок із військово-транспортним літаком військово-повітряних сил ЗСУ АН-26. Пізніше Владислав Селезньов повідомив каналу, що два члени екіпажу збитого АН-26, ймовірно, потрапили в полон. Пізніше українські силовики змогли знайти і евакуювати чотирьох людей зі збитого 14 липня в Луганській області військово-транспортного літака АН-26.