Керівник луцьких даішників пояснив депутатам міськради, чому жителі району ЛПЗ не бачать там автівок з блакитними номерами.

 Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту, 17-го липня. Пише Інформаційне агентство Волинські Новини.

Виконувач обов’язків начальника відділення ДАІ з обслуговування міста Луцька Віктор Главічка розповів, що за це півріччя його підлеглі «зібрали» чимало штрафів, адже затримали більше 250 водіїв у стані алкогольного сп’яніння. Однак він наголосив, що працівників дуже мало, й 2-3 патрульні машини не мають фізичної можливості належно гарантувати безпеку руху на дорогах, зокрема на околицях Луцька.

«Ми в районі ЛПЗ дуже рідко буваємо, адже два-три наряди на таку кількість транспортних засобів не достатньо. Ми більше працюємо в центрі, нам необхідна реорганізація й вона буде, але з часом. Але зараз у нас є лише 28 працівників, і ми не встигаємо покривати усе місто», - розповідає Главічка.

Секретар Луцькради Сергій Григоренко наголосив, що останні роки Волинь за кількістю аварій займає перші місця в Україні.