Неприємний інцидент трапився днями з бійцями однієї з рот 51-ї окремої механізованої бригади з Володимира-Волинського, коли танкову групу у складі п'яти машин Т-64БМ вирішили відправити на підкріплення у 72-у мехбригаду в Амвросіївку. Про це розповів батько одного з військовослужбовців, - інформує Вісник+К.

За його словами, того дня перед висуванням у зазначеному напрямку заступник командира бригади півтори години проводив інструктаж з екіпажами машин та двома відділеннями із загону спецпризначення. Проте командир забув сказати про головне - про нанесення відповідних позначень на техніці, які б відповідали системі розпізнавання «свій-чужий». Такі позначки необхідні, бо через кордон з РФ терористи отримали точно такі ж танки. Нічого не знаючи про це волинські танкісти з групою прикриття на броні фактично втрапили у засідку батальйону «Дніпро» неподалік Амвросіївки. Лиш в останній момент, коли дніпровці вже готувалися до смертоносних заплів,військовим якось вдалося порозумітися.

Правда і на цьому пригоди волинян не скінчилися. Уже в Амвросіївці командир 72-ї бригади був здивований появі танкової групи, оскільки не був поінформований про її прибуття.