Українські війська ввечері, 20 липня, взяли Рубіжне. Сили АТО повністю контролюють місто, - пише Інформаційне агенство Волинські новини.

Також стало відомо, що троє бійців 51-ої бригади отримали легкі поранення від мінометного обстрілу під час взяття Рубіжного.

Про це повідомило власне джерело журналістів у 51-їй бригаді безпосередньо в зоні АТО. Бійці 3-го батальйону 51-ої бригади, який зараз знаходиться в зоті АТО, висловлюють подяку волинським активістам і працівникам прокуратури, які виділили гроші волонтерам автомайдану.

20 липня бійцям привезли тепловізор, прилади нічного бачення, балаклави, військову амуніцію і національні прапори.

Допомогу військовим 51-ої бригади привезли 2 волинські автомайданівці.

Зі слів бійця 51-ої бригади, автомайданівці приїхали в зону АТО, не знімаючи номерних знаків з автомобіля, наклейок автомайдану, з двома прапорами - синьо-жовтим і червоно-чорним.

«Наші бійці налаштовані на перемогу, на все найкраще, на найближче завершення АТО. Місцеві мешканці починають радіти українським військовим, надають інформацію щодо розташування бойовиків. Один з місцевих жителів пошепки звернувся до нас: "Я вам скажу тихо, чтобы никто не слышал: Слава Україні!" Бійці, відповівши "Героям слава!", запевнили чоловіка: ще декілька днів - і ви будете не боятися вголос промовляти ці слова», - повідомило джерело.

Також волинські військові 51-ої бригади підтвердили, що ними узятий в полон російський військовослужбовець - солдат строкової служби ЗС РФ ("зелений чоловічок").

В даний час вся Луганська область знаходиться в кільці сил АТО. Зараз триває бій за Сєвєродонецьк.