Нагадаємо, луцька «Волинь» відіграла останній контрольний поєдинок на зборах у Хорватії. Суперником була місцева «Гориця», - повідомляється на офіційному сайті клубу.

Спека сплутала карти обом командам, і хоча територіальна перевага на боці «волинян», гольових моментів було небагато. А ті, які команди створили, то фактично реалізували. Хорвати забили першими – на 36 хвилині їхній нападник з другої спроби пробив Кичака. «Волинь» дуже швидко вийшла вперед – Зінкевич забрав мяч в крайнього захисника, вийшов віч-на-віч із кіпером й спокійно котнув смугастого в дальній кут – 1:1.

На 60 хвилині захист лучан пропустив розрізний пас хорватів й гості реалізували вихід сам на сам – 1:2. Дуже швидко рівновагу відновив Дмитро Козьбан: Олег Гуменюк пройшов до лицьової, зробив простріл. М’яча блокував захисник, але першим на підхопленні був Козьбан, який головою проштовхнув його у ворота з близької відстані –2:2.

Але вирішальний став кутовий на 87 хвилині. Міхал головою замкнув подачу з кута поля – 2:3.

Склад «Волині»: Кичак (Літовченко, 46) – Никитюк Р. (Сімінін, 46), Приндета, Новак, Воронін, Шіш (Мемешев, 60), Рогач, Шабанов (Гуменюк, 46), Парцванія (Задерецький, 23), Зінкевич (А. Никитюк, 75), Козьбан.

Голи: Зінкевич (39), Козьбан (72) -  Міхалевич (36), Кепчія (62), Міхал (87).