Задля економії міського бюджету, в Луцькій міській раді скоротили 6 посад водіїв, а разом із ними й автівки. Таку заощадливість хочуть продовжити.

Про це поінформував під час виступу в прямому ефірі на телеканалі «Нова Волинь» Луцький міський голова Микола Романюк сьогодні, 21-го липня. Про це пише Інформаційне агентство Волинські Новини.

Господар міста розповідає, що до таких дій прийшлося вдатися через складну ситуацію в країні й задля економії міського бюджету, так би мовити «паски затягнули тугіше».

«Цього року ми скоротили бюджетні витрати, тому не будемо фінансувати жодних масових заходів з міського бюджету: ні конкурсів, ні фестивалів, лише є гроші на покладання квітів, так би мовити на корзину з квітами. Окрім того, вже скоротили 6 автомобілів і 6 водіїв, скорочувати будемо й надалі. Тим паче, це нам рекомендує Кабмін», - розповідає Романюк.

Про долю «скорочених» автівок раніше розповідав заступник Луцького міського голови, керуючий справами виконкому Юрій Вербич. З його слів, транспортні засоби старенькі, з 90-х років, і мають пробіг 230-280 тисяч кілометрів, однак, запевняє чиновник, вони «доглянуті й можуть надалі використовуватися». Тому владці вирішили віддати їх комунальникам Луцька.