Луцькі даішники не реагують на автівки, які біля них проїжджають на великій швидкості. Таке зухвальство бачив на власні очі перший заступник міського голови, - пише Інформаційн е агенство Волинські новини.

Про це йшлося під час оперативної наради в Луцького міського голови Миколи Романюка сьогодні, 22-го липня.

Перший заступник Луцького міського голови Святослав Кравчук констатував, що вчора, 21-го липня, бачив як патрульні ДАІ жодним чином не зреагували на порушення правил дорожнього руху, яке відбулося біля них.

«Я вчора бачив, як по проспекту Відродження стояла патрульна машина ДАІ, а повз неї промчалася автівка на шаленій швидкості, мабуть, 150 кілометрів за годину, а міліціонери й далі стоять собі й дивляться один на одного. Це безвідповідально. А тим часом люди, як ті зайці, тікають з пішоходних переходів», - дорікнув міліціонерам Кравчук.

Виправдовувати стражів порядку почав секретар Луцькради Сергій Григоренко.

«Попередня злочинна влада необдумано скоротила штат луцьких даішників, їх зараз всього 28, хоча в містах з такою самою кількістю населення майже вдвічі більше працівників: у Тернополі, Рівному 51 людина», - наголосив Григоренко.

Кравчука не влаштувала така відповідь. Він також порадив міліціонерам замість того, щоб ховатися по закутках і дивитися хто під яким знаком проїде, поїхати на ринки і подивитися, що там усі паркуються як хочуть, порушуючи "все, що можна".