Головному державному інспектору відділу митного оформлення №3 митного поста «Устилуг» Ягодинської митниці повідомлено про підозру у вчиненні порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження (кримінальне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України), - повідомляє прес-служба прокуратури області.

Як повідомлялося раніше, 16 квітня 2014 року о 12 год. 44 хв. митник, перебуваючи в стані сп’яніння за кермом автомобіля «Lexux LX 470», на вулиці Шевченка в місті Ковелі вчинив наїзд на автомобілі «ЗАЗ Lanos» та «Opel Zаfira», які стояли припаркованими в заїзній кишені з правого боку проїжджої частини вулиці й не заважали рухові інших авто. 

Внаслідок зіткнення постраждали пасажири автомобіля «Opel Zаfira» - 33-річна жінка та її 3-річний син. Жінка отримала тілесні ушкодження середньої тяжкості. 
У ході досудового розслідування у кримінальному провадженні, яке здійснює слідчий відділ прокуратури Волині, допитано потерпілу та свідків, витребувано та приєднано до матеріалів провадження запис із камер спостереження з магазину, поблизу якого сталася ДТП, проведено низку експертиз.

Наразі вирішується питання про обрання працівнику митниці запобіжного заходу. Окрім того, прокуратурою внесено клопотання в суд про позбавлення його права керування транспортними засобами.