Як уже повідомлялось, в понеділок, 22 липня, російські терористи захопили в полон, а згодом розстріляли волинського самооборонівця, бійця батальйону «АЙДАР» Олега Михайлова на прізвисько «Сєрапатіст», - повідомляє прес-служба Самооборони Волині.

Олег був у перший групі самооборонівців, яка виїхала на Схід для боротьби із сепаратистами та терористами у зоні дії Антитерористичної операції.
«Він один з перших членів Самооборони Майдану Волині. Один із найактивніших учасників», - каже координатор Самооборони Майдану Волині Андрій Хведчак.

Самооборонівець розповідає, що в нього було чудове почуття гумору. «Здавалося, що йому не за 40 років, а буквально десь 20-25. Він постійно усміхався. Постійно підбадьорював товаришів. Постійно жартував. Це була така людина-позитив», - каже самооборонівець.

«Він завжди ходив у розвідку. Постійно ходив на передовій. Постійно був на лінії вогню. Працював коректувальником вогню нашої артилерії. Його розвіддані врятували десятки життів наших бійців, і забрали десятки життів сепаратистів», - каже Хведчак.

Так, три тижні тому за його наведенням розбомбили 70 сепаратистів.

Олег Михайлов - волинянин, родом із села Дерно Ківерцівського району. Одружений, має 22-річного сина. Шість років працював у правоохоронних органах міліціонером-кінологом та старшим групи затримання.

Убитий наш брат-самооборонівець. Він – Герой, яким ми пишаємося. І ним повинні пишатися усі українці, яких він захищав на передовій. Ми пам’ятатимемо його усміхненим і безстрашним борцем за силу і волю України. Слава Героям!