У міськраді пропонують розміщувати на білбордах інформацію про можливість отримання компенсації за комунальні послуги. Про це говорилося під час оперативної наради у Луцького міського голови, – інформує «Волинська правда».
Зокрема, заступник директора департаменту соціальної політики Ірина Дехтяр повідомила, що жителі Луцька, дохід яких нижчий від мінімального, можуть отримати компенсацію за комунальні послуги, вчасно звернувшись до їхнього відомства, - інформує Волинська правда.

Чиновниця підкреслила, що право на компенсацію мають всі особи, зареєстровані у помешканні. Мінімальний дохід на сьогодні, інформувала вона, складає: до 6 років – 1032грн, від 6 до 18 років – 1286грн, для працездатних осіб – 1218грн, для непрацездатних – 949 грн.

За словами Дехтяр, наплив людей для оформлення субсидій очікується з початку опалювального сезону. Компенсація розраховується з місяця звернення до кінця опалювального сезону 2014-2015 рр.

«Шукайте різні форми і методи, щоб людей інформувати. Щоб вони зробили перерахунок вчасно і не мали проблем», – наголосив Микола Романюк.

Секретар Луцької міської ради Сергій Григоренко запропонував розмістити відповідну інформацію на білбордах. Міський голова доручив цю пропозицію розглянути і за можливості реалізувати.