Сьогодні на початку сесії Луцької міської ради стало зрозуміло, що з порядку денного до початку сесії зняли питання щодо звернення приватного підприємства «Реммеблі». Про що йшлося у зверненні допоки невідомо.

Депутат Андрій Осіпов поставив міському голові питання стосовно плутанини у питаннях, що пропонуються на розгляд сесії. Як зауважив депутат є два варіанти переліку питань – у одних є питання №18, а у інших немає.

Згодом колега депутата, член депутатської групи «Новий Луцьк» Рустам Дячук оголосив депутатський запит і повідомив, що 16 липня на засіданні постійної комісії ЛМР з питань було винесено звернення ПП «Реммеблі». Однак начальник управління капітального будівництва Леонід Карабан на тій же комісії поставив питання про зняття цього питання з порядку денного сесії.

«Шановний Микола Ярославович поясніть чого це питання таки зняли і де це звернення ПП «Реммеблі»?», - поцікавився Рустам Дячук.

На цей запит градоначальник Микола Романюк відреагував розпорядженням, аби Рустаму Дячуку до 12.00 надали звернення ПП «Реммеблі» для ознайомлення.

Нагадаємо, ПП «Реммеблі» є власником земельної ділянки та власне нового торгово-розважального кломлексу «ПортСіті», та належить до паливно-промислової групи «Континіум» нардепів Ігоря Єремеєва та Степана Івахіва. Також зауважимо, що ТРЦ «ПортСіті» й досі не сплатив близько 6 800 000 гривень на розвиток інфраструктури міста та не збудував підземний перехід, хоча і перше, і друге було обов’язковою умовою договору.