Журналістка з Волині Наталія Камишнікова повідомляє що з лінії вогню їй прийшло повідомлення про бій волинських військових з терористами, - інформує Нововолинськ Діловий.

«Наших бійців кинули напризволяще. Тримаються з останніх сил. Просять допомоги вже 6-й день. Вона не надходить. Командування бреше. Хлопці гинуть. Скільки можна? Генерали, підніміть свої зади, проривайтесь туди самі, збережіть життя наших і ваших захисників!

Щойно відкрила повідомлення, яке надіслали ще о 6-й ранку з самої лінії вогню. Пишуть:

«У вівторок, 22 липня, о 20.30 був особливо сильний напад "градами" і мінометами на Краснопартизанськ із російського боку кордону. Обстріли тривали до 24.00.

Мала бути допомога ще 5 днів тому, її нема. Нас обдурюють. ЇЇ НЕМАЄ ДОСІ. Боєприпасів лишилось на один бій, і то сумніваємось».

Генерали, які обідають на білих скатертинах у командних пунктах за 40 кілометрів від передової, — робіть щось негайно. Проривайтеся туди самі, як належить батькам-командирам!

Волинь щотижня, та вже й частіше, отримує вантаж 200, матері не витримують. Вони вам бездарного вашого командування не пробачать.

Сьогодні ж у мережі натрапила на таке повідомлення. Офіцер **** бригади зливав терористам рух колони наших солдатів. За 75 тисяч доларів. Контррозвідка взяла його на гарячому. Постане перед судом. Якщо батьки і дружини солдатів не розірвуть негідника…

Верховний головнокомандувачу, міністре оборони, генерали у Генштабі — вимагаю! Надайте бійцям підмогу! Вони стоять на лінії вогню, під шквалом ракет і мін, що летять із боку РОСІЇ, й захищають вас, ваші родини. Вдарте пальцем об палець, щоб захистити зараз їх!», - повідомляє Камишнікова.