У Луцькому зоопарку новий мешканець – песик Гена. Він - переселенець із Донецька. Про це повідомили у відділі інформроботи Луцької міськради.

Директор Донецького притулку для тварин звернулася по Інтернету із проханням прихистити, хто може тамтешніх мешканців, бо утримувати звірят за таких умов немає можливості. У Луцьку на цей заклик першим відгукнувся клуб власників домашніх тварин «Вуса, лапи, хвіст». Котиків і собачок (усього 10-ро), завдяки небайдужості провідників, перевозили потягомОдин з мандрівників-переселенців – песик Гена – прописався у Луцькому зоопарку. Розумний і доброзичливий до людей, знає ошийник і повідок. Собачка стерилізований, як і всі мешканці донецького притулку, має і ветеринарний паспорт, де вказані необхідні щеплення. Гена – тваринка соціалізована - спокійно реагує на інших звірів та птахів. Натомість кожного уважно вивчає, спостерігаючи за новими тваринами та принюхуючись до нових запахів.

І хоча Гена трилапий (одну втратив, коли його збила машина), це не заважає песику чергувати разом зі сторожем та обходити територію. Щоправда пересуватися на своїх трьох важкувато і час від часу тваринці треба перепочивати. Працівники підприємства впевнені, що це буде гарний друг та надійний охоронець зоопарку.

 «Хочемо нагадати, що кілька тижнів тому спільно з клубом «Вуса, лапи, хвіст» у зоопарку організували збір речей для біженців зі Сходу України та Криму. Для цієї категорії людей у нас безоплатне відвідування», - йдеться у повідомленні.

 {{photo-1}} {{photo-2}} {{photo-3}} {{photo-4}}