Активісти громадського об'едінанія "Економічний бойкот" випустили мишей в один зі львівських супермаркетів у вівторок, 22 липня. Про це пише Кореспондент.

У цей день у Львові вступила в дію постанова про маркування російських товарів, яка зобов'язує торговців позначати продукцію з Російської Федерації наклейками з триколором і ставити їх на окрему полицю, повідомляє на своїй сторінці у Facebook депутат львівської міськради Любомир Мельничук.

Координатор "Економічного бойкоту" Олег Радик разом з активістами прийшли в один із супермаркетів, який не провів маркування товарів і випустили в його приміщенні 46 мишей у вівторок, 22 липня.

"Цією акцією ми хочемо показати, що російські товари можуть їсти тільки миші", - передає слова Радика ZIK.

Він підкреслив, що головна мета "Економічного бойкоту" - відмова мешканців Львова від російських товарів, а не тільки їхнє маркування.

Адміністратор супермаркету Уляна Войтович розповіла, що маркування відповідних товарів проводиться, і що до кінця тижня на всіх російських товарах стоятимуть необхідні позначки. Крім того, вона заявила, що оскільки це продуктовий магазин, то за влаштовану акцію з мишами "повинен хтось відповідати".