18 тисяч гривень, витрачених на ремонт приміщення на вулиці Кривий Вал, 13, повернуть Державному підприємству спеціального зв’язку в рахунок орендної плати.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань комунального майна та приватизації. Пише інформаційне агентство Волинські Новини.

Як зазначила начальник відділу управління майном міської комунальної власності Алла Грабко, приміщення надали в оренду під офіс вже в аварійному стані: там не було опалення та належних умов для перебування. Згодом установа отримала відповідний дозвіл на здійснення ремонту з метою поліпшень умов.

Попри те, що загальний затверджений кошторис ремонту становив близько 40 тисяч гривень, установа просить компенсувати хоча б 18 тисяч – це покриє вартість оренди терміном на 3 роки.

 У якості підтвердження начальник відділу управління майном міської комунальної власності продемонструвала фотографії будівлі до ремонту та після нього.

За зарахування вартості ремонтних робіт в рахунок орендної плати за нежитлове приміщення, що знаходиться по вулиці Кривий Вал, 13 члени профільної комісії проголосували одностайно.