«Телефоном нам вдалося зв’язатися з нововолинцями, які зараз на сході в найгарячіших точках країни. Інформація - із перших уст», - повідомляє Олександр Топорівський на сайті Нововолинський інформаційний портал.

Зі слів хлопців, саме зараз наші бійці «беруть» місто Лисичанськ. Відступати не збираються: кажуть, стоятимуть до кінця.

Тим часом біля Донецька волиняни в складі 51 ОМБР готуються до атаки. Уже декілька днів навіть сплять у повному спорядженні: не знімаючи берців, броніків та розгрузок. Чекають. Вночі - тільки в окопі. Кажуть, учора їх укотре обстрілювали із «ГРАДів» - у відповідь на атаку. Відстань розрахували суперточно: щастя, що вцілили на кілька градусів убік від табору. Хлопці напружено чекають, з осторогою реагують на будь-який шурхіт.

Кажуть, що передачі їм доставити нереально: волонтери туди не їздять, та й командири заборонили будь-яких рух транспорту. Мирні жителі швиденько покинули свої помешкання: бачать, що хлопці приїхали «працювати», буде жарко.

«Такі-от пироги. Хлопців попросив залишитися живими - зараз для них це найкраще побажання», - додає Топорівський.

Нагадаємо, раніше повідомлялось про взяття міста Рубіжного та Сєверодонецька. Також українські військові звілинили місто Попасна, Соледар, Дзержинськ.