До мешканки 15-го мікрорайону Тамари Сліпченко після другої ночі прийшла сусідка й почала кликати якусь Олену. Жінка попросила небажану візитерку лягти спати, та ж натомість зателефонувала в міліцію й повідомила, що Тамара Михайлівна буцімто переховує у квартирі труп, - повідомляє Нововолинський інформаційний портал.

Правоохоронці миттєво відреагували, і за кілька хвилин уже вони потурбували хвору діабетом жінку. Тамара Михайлівна стверджує: не представилися, її з чоловіком відіпхнули й почали шукати «труп». Коли ж не знайшли - винувато кинули сухе «вибачте» й почимчикували геть.

Заступник очільника нововолинської міліції В'ячеслав Мартинюк переконує, що правоохоронці чемно зайшли, пояснили хазяїнам ситуацію, а коли виявили, що виклик неправдивий, - вибачилися за пізній візит і продовжили патрулювання вулиць міста. "Якщо виявиться, що сусідка зумисно надала правоохоронцям неправдиву інформацію про труп, вона нестиме відповідальність згідно зі статею 183 Кодексу України про адміністративні правопорушення", - каже посадовець.

Видно, вибачення хлопців-патрульників були нещирими: Тамара Сліпченко написала скаргу виконувачу обов'язки начальника міліції - Ярославові Соломонюку й пішла на прийом до прокурора міста. Пригоду з нічними візитерами, очевидно, жінка пам'ятатиме ще довго, тому й хоче, аби нечемним правоохоронцям і сусідці-жартівниці дісталося на горіхи.