ВОГО «Фундація розвитку громад» продовжує акцію «Допомога батальйону «Донбас» по збору необхідних речей для захисників нашої країни. 23 липня у Луцьку на Варшавському ринку відбулася наступна ще одна акція. Про це «Волинській правді» повідомили у прес-службі ВОГО «Фундація розвитку громад».
Цього разу волонтери ВОГО «Фундація розвитку громад» зібрали серед відвідувачів ринку та підприємців наступні речі та продукти: шкарпетки – 29 пар, засіб від комарів – 8 шт, піна для гоління – 8 шт, білизна чоловіча – 4 шт, зубна паста – 2 шт, рідке мило – 4 пляшки, мило – 3 шт., кава – 3 уп, макарони – 5 пачок, кава – 3 уп, чай – 3 уп. тощо. Крім того, було збрано 1657 грн, які будуть витрачені на закупівлю найбільш необхідних речей, продуктів та медикаментів.
Волонтер Ірина повідомляє, що до акції відвідувачі ринку ставились по-різному: «Дехто недовірливо, дехто навіть з непорозумінням і агресією, хтось просто відходив в сторону. Але ми не звертали на те увагу і продовжували виконувати свою роботу. Потім до нас повертались, нам дзвонили і запитували, як допомогти. Підприємці дуже добре відгукувалися та допомагали тим, чим тільки могли, а продавці брали з собою перелік необхідних речей, аби потім показати їх своєму роботодавцю. Впродовж акції ми впевнилися у тому, що люди не можуть бути байдужими до тієї біди, що коїться в нашій країні».

ВОГО «Фундація розвитку громад» нагадує, що добровольці батальйону «Донбас» в першу чергу потребують продуктів (крупи, вермішель, чай , кава, консерви, сало, олія, сухофрукти, горіхи, овочі, згущене молоко), бронежилетів, медикаментів, матеріалів для перев`язок, засобів гігієни та інших речей. Більш детальний перелік речей є тут.

Приносити речі та отримати більш детальну інформацію можна за адресою: м. Луцьк, вул Шопена,11 (Волинська державна обласна універсальна наукова бібліотека імені Олени Пчілки, 2-ий поверх). Тел. 096 727 51 41 (Любов), 0970638917 (Володимир). Також можна перераховувати кошти на р/р № 26007500045607 ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК», м.Луцьк, МФО 300614, ЄДРПОУ 37707135. Усі зібрані кошти будуть використані на закупівлю необхідних речей для батальйону «Донбас».