Сьогодні 25 липня представили нового голову ОДА Володимира Гунчика. 

Церемонія представлення відбулася радиційно у приміщенні Волинської обласної ради. 

Посвідчення голови облдержадміністрації вручив Володимиру Гунчику перший заступник голови Адміністрації президента Геннадій Зубко/

Гунчик пообіцяв, що він, попри нелегкий час, спільно з головою обласнї ради та депутатським корпусом намагатиметься консолідувати усі політичні сили, громадські організації та застосувати ресурси для того, щоб достойно завершити 2014 рік. 

Другим своїм завданням призначений губернатор назвав відкритість влади. 

«Я не бачу нічого проблемного в тому, щоб чітко, послідовно обговорювати всі ті питання, які сьгодні стоять перед нами. Виносити на розгляд різних рівнів - починаючи від селищної і закінчуючи обласною проблемні питання і вирішувати їх. Відкритість всіх процесів влади - це головний лях для боротьби з корупцією. Корупція крутиться там, де все закрито, закамуфльовано, нема доступу до інформації, де засоби масової організації, громадські організації відрізані від цих поцесів», - зауважив Гунчик. 

Не чекати команди згори, а діяти та проявляти ініціативу закликав новий губернатор працівників апарату. Також оголосив про намір найближчим часом відввідати райони області та зустрітися з депутами районних та місцевих рад, почути та вивчити проблеми на місцях. 

«Команда, яка сьогодні є, повинна відчуват відповідальність за кожне прийняте рішення. за кожен проект постанови, за кожну пропозицію, яка вноситься в раду для того, щоб це рішення набуло юридичної сили». 

Володимир Гунчик ще раз оголосив журналістам. що він відкритий до преси і пообіцяв щомісяця проводити серйозну роботу з підведення підсумків, не чекаючи символічних дат - як 100 днів чи півроку. З результатів обцяє починати і кожну апаратну нараду. 

«Апарат не повинен стати пристанищем для чиновників. Це люди, які повинні працювати на суспільство. В нас в бізнесі якщо керівник не виконував свої функції, бізнес зупиявся. Так повинно бути і в громаді». 

Насамкінець Гунчик пообіцяв серйозні зміни в роботі, пов'язані з розвитком - для цього птрібно зберегти стабільність і створити відповідні умови. Через війну зависло вирішення потреб, однак пообіцяв максимально зробити все, щоб бізенес не відчук холодності влади. Однак закликав бізнесменів не розраховувати, що завтра з Києва поллються гроші. 

Біографічна довідка:
Гунчик Володимир Петрович – корінний волинянин. Він народився 9 березня 1958 року у місті Камені-Каширському. 1981 року закінчив Київський політехнічний інститут, спеціальність – інженер електронної техніки. Впродовж 1983-1995 років займав різні посади на Луцькому автомобільному заводі. 18 серпня 1995 року призначений директором Луцького автомобільного заводу. Після перетворення державного підприємства у відкрите акціонерне товариство «Луцький автомобільний завод» з січня 1996 року по вересень 2000 року обіймав посаду голови правління. 

З вересня 2000 року по вересень 2004 року працював на посаді генерального директора ВАТ «Луцький автомобільний завод». 20 вересня 2004 року на загальних зборах акціонерів обраний на посаду голови Наглядової ради ВАТ «ЛуАЗ». Після перейменування підприємства є директором ДП «Автоскладальний завод №1» ПАТ «Автомобільна компанія «Богдан Моторс». У листопаді 2010 року увійшов до складу Луцького міського виконавчого комітету. 2005 року Указом Президента України Віктора Ющенка за вагомі досягнення у реформуванні національної економіки, розвитку вітчизняної промисловості, підприємництва та ринкової інфраструктури Володимиру Гунчику було присвоєно почесне звання Заслужений машинобудівник України, а 2009 року він нагороджений орденом «За заслуги» III ступеня. 

Навесні 2014 року очолював виборчий штаб Петра Порошенка на Волині.